ZEBRASTRAAT

In de Zebrastraat kan je terecht voor al jouw 
vergaderingenopleidingenseminaries, ... of voor een event op maat. Zebrastraat verhuurt 8 volledige uitgeruste seminariezalen, een grote en polyvalente congreszaal, een multifunctionele exporuimte voor beurzen of productvoorstellingen, en als kers op de taart de indrukwekkende XYZ lounge als ideale netwerk locatie. Buiten kan je rondom onze vijver het ideale zomerevent creëren, of kan je in onze tent terecht voor bedrijfsfeesten en PR-events.

Adres: Gustaaf Callierlaan 231, 9000 Gent

Zebrastraat is bijzonder goed gelegen aan de afrit E17/E40. Onder New Zebra beschikken wij over onze eigen ondergrondse parking met 90 parkeerplaatsen.
ndien er geen plaats zou zijn in onze ondergrondse parking (wat zelden gebeurt), dan kunt u als alternatief nog terecht op de openbare parking onder de fly-over, of in de parkings Gent Zuid en het Sint-Pietersplein.

Bereikbaarheid met de wagen
Vanop de E40 volgt u borden voor de E17, richting Antwerpen/Gent. Daarna volgt u de borden “Gent Centrum” zodat u via een lang viaduct Gent binnenrijdt. Vlak voor de eerste verkeerslichten slaat u linksaf om daarna links aan te houden en een grote bocht rond het Achtmeiplein (WOII-monument) te maken. Volg nu het bord “andere richtingen” en let op dat u niet opnieuw het viaduct oprijdt. 50m verder aan de rechterkant heeft u de ingang van de parking met signalisatie voor uw event.




Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Komt u met het openbaar vervoer, dan neemt u aan het Sint-Pietersstation (busterminal) een bus van lijn 58, 70, 71, 72, 76, 77 of 78. Na 8 minuten komt u aan halte “Gent Leeuwstraat”. Stap af, volg het rondpunt langs links en neem de eerste straat. Dit is de Zebrastraat. Komende van de Korenmarkt neemt u tramlijn 4 richting Gent UZ/Ledeberg. Na 8 minuten stapt u af aan halte “Gent Sint-Lievenspoort”. Wandel 50m terug en sla linksaf. Steek de straat over richting het gebouw met de bolle gevel en bordje “Jour de Fête” links. Wandel dit gebouw binnen en u bent in New Zebra met signalisatie naar de juiste zaal.